Penyelesaian EpiCamera
Sesuai dengan
pelbagai Kamera
Pelbagai Melihat
pilihan
Pemandangan dari Internet
pelayar
Berpatutan Cloud Services for Better Pengawasan dengan EpiCamera

Teknologi Cloud telah membuka banyak kemungkinan di dalam industri pemantauan Penggunaan VSAAS. Ia membolehkan pengguna untuk mendapatkan sistem keselamatan yang mampu dimiliki dan diurus dengan memberikan kawalan langsung ditetapkan kepada pentadbir .Sistem berasaskan cloud EpiCamera menjadikannya mudah untuk menubuhkan apa-apa bilangan kamera IP serasi atau webcam untuk menyimpan data dalam talian.

  

Sebelum ini, kelemahan sistem pengawasan telah mempunyai simpanan data dikompromi, kerana pelayan atau peranti DVR memerlukan penyelenggaraan yang kerap dan naik taraf. Alat-alat penyimpanan juga sasaran mudah untuk individu yang berniat jahat untuk mendapatkan maklumat atau untuk memusnahkan untuk menutup apa-apa aktiviti jenayah. Dengan EpiCamera, anda akan dapat untuk melihat premis anda dengan hanya log masuk ke akaun EpiCamera anda melalui pelayar web atau aplikasi mudah alih. Melihat aliran hidup atau main balik kini berada di hujung jari anda. Anda juga boleh menjana laporan untuk menilai keberkesanan sistem anda. EpiCamera menyediakan keselamatan yang anda perlukan dan layak, memberikan anda ketenangan fikiran.     

Pengalaman EpiCamera secara PERCUMA!
Daftar SEKARANG dan mendapatkan tempoh percubaan 3 bulan tanpa sebarang kos!
Ahli yang berdaftar akan mendapat pakej percubaan Pengawasan Penyelesaian EpiCamera Cloud penyimpanan 1GB untuk 1 kamera!